נעים מאוד

כיף שבאתם!
אני שני, תושבת הגליל ומורת דרך מעל עשור.
בכל השנים שבהן הדרכתי תיירים מחו״ל, תמיד נהניתי לספר על ההיסטוריה של המקומות, להסתכל על חורבות ולדמיין ביחד עם המטיילים איך פעם היו אלה מבנים מרשימים, להנות מהנוף ולהיות בעצמי קצת תיירת בארץ.
ואז הגיעה הקורונה.
התיירות הנכנסת הפסיקה, וזו הייתה בדיוק ההזדמנות שהייתי צריכה כדי לשוב לאהבה מאוד ספציפית שלי בעולם התיירות- סיורי הטעימות. זו הדרך בה אני אוהבת לטייל בעולם, ויש לנו בישראל כל כך הרבה להציע.
מאז ומתמיד אוכל סיפר סיפור גדול יותר עוד טרם הגעתו לצלחת - המרכיבים הטריים הגדלים בסביבה, הארומה, הריחות והתבלינים שפוזרו בידיים אוהבות שעמלו להחזיק היסטוריה שלא כתובה בספרים, סיפורי מתכונים שעברו מאב לבן ומאם לבת, מאבקי כוח, דרמות, אהבות ובעיקר - אנשים.
זו הדרך שבה אני מבקשת לפגוש ולהפגיש בין אנשים חדשים לטעמים עתיקים. בעזרת האנשים שמאחורי האוכל הריחות והטעמים, אנחנו מגלים את ההווה של העיר, וזוכים להציץ אל עבר המפואר שהיה כאן לפנינו.